“Πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή”-Με Βαλλιανάτο από το ’80 …”ανανεώνει” το ψηφοδέλτιό του ο Θεόφιλος!!!

Από ότι φαίνεται εκεί στο “Μιχαλαταίικο” ξέμειναν από υποψηφίους και καταφεύγουν στην ανακύκλωση παλαιών “πολιτικών υλικών”… Για άλλη μία φορά λοιπόν οι δίαυλοι προπαγάνδας του Θεόφιλου Μιχαλάτου μας ενημέρωσαν, όλο καμάρι, ότι ο θρυλικός “Πρασινοφρουρός” της δεκαετίας του ’80 Νικόλας Βαλλιανάτος, εντάχθηκε στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης.

Συγνώμη κιόλας ρε παιδιά, αλλά αν θεωρείτε τον κατά τα άλλα συμπαθέστατο Νικόλα … δύναμη ανανέωσης ή “φυγή προς τα εμπρός” μάλλον κάτι δεν πάει καλά στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα. Αφού το όλο στόρι μάλλον παραπέμπει σε ταινίες τύπου “Επιστροφή στο μέλλον” ή “Ghostbusters”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις