“Ανέκδοτο” αγώνα κατά της διαφθοράς ξεκινούν Κώστας Ζαπάντης και Κώστας Γαλιατσάτος!!!

Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος και έχουν να δουν πολλά τα ματάκια μας και να ακούσουν πολλά τα αυτιά μας πιο συγκεκριμένα πολύ “χαβαλές” λαμβάνει χώρα στα πολιτικά στέκια της Κεφαλονιάς από την φημολογούμενη “συγκρότηση μετώπου κατά της διαφθοράς” από τον  νυν ξενοδόχο και συνταξιούχο δικηγόρο αλλά και πρώην αντικαταστάτη δημάρχου Ελειού-Πρόννων, Κώστα Ζαπάντη και από τον “θρυλικό” διευθυντή της παλιάς Διαδημοτικής, της περίφημης Διαδημοτικής των πρώην Δήμων της Κεφαλονιάς, Κώστα Γαλιατσάτο.

Ο πρώτος, δηλαδή ο Κώστας Ζαπάντης, έχει ξεκινήσει μαχητική αρθρογραφία “για γέλια και για κλάματα” την οποία συγγράφει με το ευφυές και αυτοκριτικό παρατσούκλι ο “Γάιδαρος” ο δε δεύτερος, Κώστας Γαλιατσάτος, θα επιχειρήσει να διεισδύσει και στο χώρο των αιρετών του νησιού μας  μέσω της υποψηφιότητας συγγενικού του προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Κώστας Ζαπάντης εμπνέεται τα κωμικά άρθριδιά του από την απέραντη θέα του Ιονίου που του εξασφαλίζει το ξενοδοχείο που με τόσο τίμιο ιδρώτα και κόπο απέκτησε στην παραλιακή λεωφόρου της Σκάλας-Πόρου. Σε αυτό το σημείο ας δούμε κάποιες φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Κώστα Ζαπάντη και τη μοναδική θέα.

Όσο δε αφορά τον Κώστα Γαλιατσάτο ο οποίος για χρόνια υπήρξε υποδειγματικός δημόσιος υπάλληλος και για αυτό το λόγο θέλει να μετέχει στην προσπάθεια …ανατροπής του τοπικού πολιτικού σκηνικού και επαναφοράς των πραγμάτων στη νοσταλγική δεκαετία του ’90, “όπου όλα ήταν πιο ανθρώπινα και πιο χαλαρά”, τους σχεδιασμού του, όπως μαθαίνουμε, τους οραματίζεται την ώρα που οδηγάει την πολυτελή μερσεντές του, καθοδόν προς το οικογενειακό του βενζινάδικο που και αυτός με τόσο τίμιο αγώνα και κόπο απέκτησε. Ας δούμε όμως φωτογραφίες από αυτοκίνητα μάρκας μερσεντές που ο Κώστας Γαλιατσάτος τόσο αγάπησε.

Είναι αλήθεια ότι στην Κεφαλονιά μας χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους-φάρους πολιτικής αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας και είμαστε σίγουροι πως οι Κεφαλονίτες θα αγκαλιάσουν αυτή τους την προσπάθεια αφού όλοι ξέρουν Κώστας Ζαπάντης και Κώστας Γαλιατσάτος είναι δύο άνθρωποι της προσφοράς που όπου πάνε μόνο καλό κάνουν.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις