5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Συνάντηση της Αλεξάνδρας Μπαλού με το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Κέρκυρας

Αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Κέρκυρας (ΝΑΟΚ), το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μάρτη.

Στη συνάντηση έγινε ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τη σημασία του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Η αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» υπογράμμισε την ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας ώστε ο μαζικός ερασιτεχνικός αθλητισμός να μην βαραίνει την εργατική λαϊκή οικογένεια, αλλά να εξασφαλίζεται η ουσιαστική, ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση με ευθύνη του κράτους. Επισήμανε ότι το κριτήριο για τις δυνάμεις που δρουν στην τοπική διοίκηση πρέπει να είναι η στάση τους απέναντι στην ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, η οποία σήμερα θυσιάζεται για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων, μεταφέροντας την εμπειρία από τη δράση των κομμουνιστών δημάρχων σε σύγκρουση με την κυρίαρχη πολιτική.

Σε αυτό το πλαίσιο κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΟΚ να μην εφησυχάσει στο ενδεχόμενο παράδοσης του παραλιακού μετώπου στο Δήμο καθώς το κρίσιμο ζήτημα είναι ο προσανατολισμός της Δημοτικής Αρχής.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι η λογική της ανταποδοτικότητας και της επιχειρηματικότητας οδηγεί σε επιβολή τελών για τη χρήση υποδομών και στην παράδοσή τους στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Τέλος, επισήμανε ότι η υπόθεση του ερασιτεχνικού αθλητισμού πρέπει να γίνει υπόθεση του λαϊκού κινήματος και να δυναμώσει η διεκδίκηση για δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας.

902.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις