Αθηνά Αυγουστάτου: Επιλέγω την Παράταξη των έργων και της προοπτικής-Επιλέγω την “Ισχυρή Κεφαλονιά”

Επιλέγω την Παράταξη των έργων και της προοπτικής

Πιστεύοντας ότι η μέχρι σήμερα πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στα πολιτικά δρώμενα των νησιών μας εγγυάται την αποτελεσματικότητα μου στην αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων αλλά και την θέλησή μου για προσφορά , επιλέγω να συμμετέχω στις ερχόμενες εκλογές με το συνδυασμό « ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ » του Αλέξανδρου Παρίση.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου είχε το πρόσωπο του Δημάρχου Κεφαλλονιάς που θεωρώ ότι σηματοδοτεί μία θετική διαδρομή για όλους τους δημότες όπως και το πρωτοφανές έργο που έχει λάβει χώρα την τελευταία πενταετία , στην συνέχιση του οποίου θέλω κι εγώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις.

ΑΘΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΥ

Πρώην Αντιδήμαρχος Κεφαλλονιάς

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις