Νέα σύγχρονη παιδική χαρά στον Καραβόμυλο

Ολοκληρώθηκε από τα συνεργεία του Δήμου Κεφαλονιάς, η νέα παιδική χαρά στον Καραβόμυλο. Μια παιδική χαρά «κόσμημα», πιστοποιημένη από τις αρμόδιες υπηρεσίες, που τηρεί όλες τις προδιαγραφές, για την ασφαλή απασχόληση των παιδιών, χωρίς τραυματισμούς και παρελκόμενα. Το δάπεδο από ειδικό υλικό, τα υλικά των οργάνων, όλα προστατευτικά προς τα παιδιά, παγκάκια για τους συνοδούς, ξύλινα κιγκλιδώματα και μια υπέροχη πολυχρωμία, όλου του χώρου, συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό, σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του Καραβομύλου, στην παραλία δίπλα στην ομώνυμή ταβέρνα.

Η παιδική χαρά συγχρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και τον Δήμο Κεφαλονιάς.

Απομένει, η ηλεκτροφώτιση και ένας διάδρομος από την είσοδο του οικοπέδου έως την είσοδο της παιδικής χαράς, που θα αποτρέπει έτσι, τη μεταφορά χαλικιών και χωμάτων από τους χρήστες αυτής.

Ευχόμαστε στους μικρούς μας φίλους , να την απολαύσουν με τη ψυχή τους και σε μας τους μεγαλύτερους, να την προστατεύσουμε, από βανδαλισμούς  και να την διατηρούμε καθαρή.

Πηγή: samikefalonias.wordpress.com

All-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focus

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις