2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Ολοκλήρωσε η ΔΕΥΑΚ και το νέο δίκτυο νερού στα Πουλάτα!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες από την ΔΕΥΑΚ η αντικατάσταση των τεσσάρων τμημάτων του δικτύου ύδρευσης του χωριού μας συνολικού μήκους 1.250 μέτρων, με την ταυτόχρονη μεταφορά των ιδιωτικών παροχών από τους παλαιούς σωλήνες και τη μεταφορά πλησίον των νέων αγωγών όσων παροχών βρίσκονταν εντός ιδιωτικών χωρών.

Κατά συνέπεια δόθηκε, ελπίζουμε οριστική, λύση στο πρόβλημα των συχνών διακοπών και της χαμηλής πίεσης στην υδροδότηση των Πουλάτων, το οποίο και οφείλετο στην έμφραξη του κεντρικού αγωγού και των παροχών και που όπως είχαν κατ’ επανάληψη διαπιστώσει τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, δεν ήταν εφικτό να επιδιορθωθεί με μικρές παρεμβάσεις.

Το έργο περιελάμβανε τη διάνοιξη ορυγμάτων υπογείου δικτύου πλάτους πυθμένα 0,15 μέτρων και βάθους 0,60 μέτρων με πλευρική απόθεση των προϊόντων της εκσκαφής και αντικατάσταση σωληνώσεων μήκους 1.250 μέτρων.

Πλέον απομένει η εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης των οδοστρωμάτων, σε όποια σημεία του χωριού μας αυτό είναι αναγκαίο, με την ελπίδα να ολοκληρωθούν άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις που δύναται να δημιουργήσουν προβλήματα στην καθημερινότητά μας, αλλά και στους επισκέπτες του χωριού μας, ενόψει του Πάσχα και της τουριστικής σαιζόν που οσονούπω ξεκινά.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις