2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, Φώτης Κουρμούσης

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, Φώτης Κουρμούσης, στο περιοδικό «Σελφ Σέρβις» αναφορικά με τον εξωδικαστικό μηχανισμό και πως το αντιμετωπίζει ως θέμα το Υπουργείο.

Στη συνέντευξή του αυτή ο κ. Κουρμούσης κάνει ειδική αναφορά στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης και την επίσκεψή του στο νησί μας, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του Επιμελητηρίου για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό, μετά από πρόσκληση του προέδρου, Σταύρου Σπαθή. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το έλλειμμα ενημέρωσης σε αυτό το θέμα, ο κ. Κουρμούσης έφερε ως παράδειγμα την Κεφαλονιά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μετά την επίσκεψή μας στο Επιμελητήριο της Κεφαλονιάς και το σεμινάριο που δώσαμε, οι αιτήσεις για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό από ελάχιστες έγιναν αρκετές δεκάδες». Για ακόμη και φορά το Επιμελητήριό μας αποτέλεσε το παράδειγμα σε όλη τη χώρα, αναφορικά με την ενημέρωση που έχουν τα μέλη του.

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις