Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ανοικτό συμβούλιο της Κράνης στο ΤΕΙ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ανοικτό συμβούλιο του συλλόγου μας που έγινε στο αμφιθέατρο του Ιόνιου Πανεπιστημίου την Τετάρτη 20/03/19  με σκοπό την ενημέρωση των μελών για τις δράσεις μας και τους μελλοντικούς σκοπούς μας.

Έγινε  η παρουσίαση της  έρευνας   που παραγγείλαμε  στο ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ  που για πρώτη φορά διεξήχθη για λογαριασμό εμπορικού  συλλόγου  και αποτύπωσε την εικόνα  της αγοράς με συμπεράσματα που μπορεί να βοηθήσουν τους επαγγελματίες και το σύλλογο να εστιάσουν σε αυτά.

Επίσης έγινε αναφορά της συνεργασίας μας με το ΤΕΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ για την εκπόνηση προμελέτης με σκοπό την αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας του εμπορικού κέντρου του Αργοστολίου προς όφελος των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ,των καταναλωτών και των επισκεπτών της πόλης.

Παρουσιάστηκαν δυο προγράμματα του ΕΣΠΑ που αφορούν την επιχειρηματικότητα και το λιανεμπόριο και απαντήθηκαν τα ερωτήματα που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι .

Τέλος ο σύλλογος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής Ελλάδος  προσφέρει στα μέλη του ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτική για νομικά ,ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα ,οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το σύλλογο στα εξής

WWW.ekrani.gr

face book.  Η ΚΡΑΝΗ

                            Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                       ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ  ΙΑΚΩΒΟΣ                                 ΣΠΑΘΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις