27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στα Μαυράτα

Η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε την 21/03/2019 ημέρα Πέμπτη και περί Ω/19:18΄ και μετέβη για κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή MΑΥΡΑΤΑ Δημοτικής Κοινότητας ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΩΝ σε δασική έκταση.

Στην κατάσβεση συμμετείχαν πέντε (05) πυροσβεστικά οχήματα με δέκα (10) πυροσβεστικούς υπαλλήλους, οι εθελοντικές ομάδες ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΩΝ και ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ και μία (1) υδροφόρα της πολιτικής προστασίας του δήμου Κεφαλονιάς. Το έργο της κατάσβεσης συντόνισε ο Διοικητής της Π.Υ. Αργοστολίου Πύραρχος Χαράλαμπος Γιαννάκης. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε περί Ω/08:00 την 22-03-2019.

Ευχαριστούμε θερμά τις εθελοντικές ομάδες ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ για την καθοριστική τους συμμετοχή στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Για τα αίτια της ανωτέρω πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Ο Διοικητής

(τ.σ.υ.)

Χαράλαμπος Ν. Γιαννάκης

Πύραρχος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις