Κωστάκη: “Τι κάνει ο Γάιδαρος πριν ψοφήσει”;

Παρατηρούμε την αγωνιώδη προσπάθεια του μηδέ ποτέ εκλεγέντα (αλλά με πολιτική συμφωνία “με το ζόρι” αναδειχθέντα) πρώην δημαρχεύοντος Ελειού-Πρόννων, Κώστα Ζαπάντη, να ασχοληθούμε μαζί του, να του δώσουμε μία κάποια σημασία, να νοιώσει ρε παιδί μου ότι “κάπου υπάρχει και αυτός, είναι και αυτός εδώ”!!!

Εν πάση περιπτώσει άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου όπου και οι υπαρξιακές ανησυχίες του Κωστάκη την ώρα που αγναντεύει το Ιόνιο Πέλαγος από τα πολυτελή “Μπαγκαλόους” του τα οποία ως γνωστόν με τόσο κόπο και τόσο τίμιο ιδρώτα έφτιαξε.

Για όσους δεν γνωρίζουν το πολυτελές ξενοδοχείο που έχει ανεγείρει ο Κώστας Ζαπάντης βρίσκεται στη γνωστή και ως “λεωφόρο των Δημάρχων” δηλαδή στην παραλιακή οδό Σκάλας-Πόρου που όλως τυχαίως και συμπτωματικώς έχουν κτίσει τα ξενοδοχεία και τις βίλες τους όλοι οι πρώην Δήμαρχοι Ελειού-Πρόννων!!!!

Ας μην όμως ανοίξουμε πάλι αυτά τα κεφάλαια αλλά ας κάνουμε μία και μόνο ερώτηση στο φίλο μας τον Κωστάκη ή “Γάιδαρο” όπως ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό σε μία προφανώς κρίση αυτογνωσίας: Τι κάνει ο Γάιδαρος πριν ψοφήσει; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι και η ουσία όλων των αστειοτήτων και των παραληρημάτων που αναρτά στο διαδίκτυο έχοντας καταντήσει κάτι σαν τους γέρους του Μάπετ Σόου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις