Κάλεσμα σε ανοιχτή συζήτηση για ενημέρωση και παρουσίαση έρευνας σε συνεργασία με το ΤΕΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  “Η ΚΡΑΝΗ”

Καλούμε τους εμπόρους και όλους τους επαγγελματίες ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στην ανοιχτή συζήτηση του συλλόγου μας για ενημέρωση  και για  την παρουσίαση της έρευνας που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με το ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ που αφορά της συνθήκες λειτουργίας της αγοράς.

Επίσης θα συζητηθεί η πρόταση συνεργασίας του συλλόγου μας με το Τ.Ε.Ε  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΆΣ ΚΑΙ  ΙΘΑΚΗΣ για κοινή δράση καθώς και αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων

«Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις»&«Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση».

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  Η ΣΥΜΜΈΤΟΧΗ ΣΑΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΣΠΑΘΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

 

Πρόσκληση ενημερωτικής εκδήλωσης

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο Αργοστολίου  “Η ΚΡΑΝΗ”  με θέμα:

Παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» & «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση»

                                                 στις 20/03/2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00

στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιονίου Πανεπιστημίου , Ηλία Μηνιάτη 17, Αργοστόλι

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/03/19 ώρα 18.00 στην αίθουσα του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ οδός Αντώμη Τρίτση (είσοδος από παραλία).

(Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 267102582)

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις