Στην έκθεση Food Expo συμμετείχε η “Βοσκοπούλα”-Το παρών έδωσε και ο Σπύρος Λουκάκης

Στην διεθνή έκθεση Τροφίμων και ποτών “Food Expo” που ξεκίνησε το Σάββατο 16 Μαρτίου και ολοκληρώνει τις εργασίες της σήμερα το παρών έδωσε και η Κεφαλονιά.

Συγκεκριμένα στην έκθεση συμμετείχε με δικό του περίπτερο το Παραδοσιακόν Γλυκοπωλείον “Βοσκοπούλα” με τον Διονύση Καππάτο και την κόρη του Εβελίνα Καππάτου να προβάλουν σε Ελλάδα και εξωτερικό τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα που χρόνια τώρα παράγουν με σεβασμό και αγάπη για την παράδοση και για το νησί μας. Τα οποία μπορείτε να τα βρείτε σε νέες υπέροχες μοντέρνες συσκευασίες.

Την διεθνή έκθεση επισκέφθηκε και ο επιχειρηματίας και γραμματέας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Σπύρος Λουκάκης όπου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους, να ενημερωθεί για τα νέα προϊόντα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί το περίπτερο της “Βοσκοπούλας” και να συνομιλήσει με το Διονύση και την Εβελίνα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις