27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Με μεγάλη συμμετοχή μασκαράδων και αρμάτων η Καρναβαλική παρέλαση στο Αργοστόλι

Με πολλές συμμετοχές μασκαράδων και αρμάτων ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το Καρναβάλι στο Αργοστόλι που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου.

Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε εκατέρωθεν της πλατείας για να παρακολουθήσει την υπέροχη πραγματικά παρέλαση του Καρνάβαλου με περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη φορά, να διασκεδάσει και να γελάσει με τις αστείες μασκαράτες των καρναβαλιστών. Την Καρναβαλική παρέλαση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Πσρίσης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Σπυρονικόλας Σολωμός. Την παρουσίαση είχαν αναλάβει ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος συντροφιά με την Μαρία Κουνάδη αλλά και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελο Κωνσταντάκη,  ο οποίος έδωσε το σύνθημα της εκκίνησης και συμμετείχε ενεργά χορεύοντας και …”πειράζοντας” τους καρναβαλιστές.

Στην παρέλαση πήραν μέρος πολλοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι, όπως το Αράκλι, από την Αγία Ειρήνη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τζαννάτων, ο “Πρόνησος” από τον Πόρο, τα Διλινάτα, τα Φαρακλάτα, τα Βαλσαμάτα, η Πύλαρος, πολλά δημοτικά σχολεία και γυμνάσια του Αργοστολίου αλλά και παιδικοί σταθμοί με πολύ κέφι, ζωντάνια και …τρέλα.

Την παρέλαση άνοιξε το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου με τις μαζορέτες της σχολής χορού Art & Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου, βραζιλιάνες χορεύτριες και χορευτές, η ορχήστρα Κρουστών της ΚΕΔΗΚΕ, η Βασίλισσα του Καρναβαλιού Χριστιάννα Σιδέρη καθώς και ο ΚΟΑ που έδωσε ξεχωριστό παρών, με τους αθλητές και μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης να είναι ντυμένοι ως “Τσιτσιπράδες”.

Ανάμεσα στον κόσμο διακρίναμε και τον Αναπληρωτή Δημάρχου Διονύση Λυκούδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ανουσάκη, την περιφερειακή σύμβουλο Σουζάνα Πεφάνη, τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Πόρου και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τζαννάτων, Γιάννη Πετράτο, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σάββα Σαββαόγλου αλλά και τον επιχειρηματία και γραμματέα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Σπύρο Λουκάκη.

Και του Χρόνου! Καλή Σαρακοστή!

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις