2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας-Εκδήλωση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Εκδήλωση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, ειδική εκδήλωση στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Σώματος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολούθησε ομιλία από την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Ομιλίες πραγματοποίησαν ακόμα η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων του Αρχηγείου, Ταξίαρχος Σοφία Λαμπροπούλου και η Αστυφύλακας Λαγουδάκη – Καλογεράκη Άρτεμις της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.

 Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, η Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Προϊστάμενοι των Κλάδων του Αρχηγείου, Διευθυντές Διευθύνσεων και Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών του Σώματος, Διευθυντές Διευθύνσεων της Αττικής, Αξιωματικοί και αστυνομικό προσωπικό.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις