Ο «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν τη δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας-Γυναίκα με Αναπηρία

 

Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.)

Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»

 Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ», η επιστημονικά υπεύθυνη, το εκπαιδευτικό – βοηθητικό προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστούν θερμά:

 

  • Την κα. Αριστέα Χαριτάτου για τη φωτογραφική κάλυψη της σημερινής δράσης που αφορούσε την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας – Γυναίκα με Αναπηρία και για τα λουλούδια που πρόσφερε από κοινού με την κα. Ρούλα Σαβράμη, τα οποία μοιράστηκαν στις γυναίκες του Ληξουρίου.
  • Τον κο. Ζερβό Ηλία για την πολύτιμη βοήθειά του στον σχεδιασμό του έντυπου ενημερωτικού υλικού.
  • Όλα τα μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν τη δράση στο Αργοστόλι καθώς και όλους τους πολίτες για τη θετική τους ανταπόκριση.

Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για την συνεχιζόμενη στήριξη και συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος, Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου και το Δ.Σ. της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ»,

Η Επιστημονική ομάδα – βοηθητικό προσωπικό του Κ.Δ.Η.Φ.

και οι ωφελούμενοι του Κ.Δ.Η.Φ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις