4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Εφαλτήριο μιας καινούριας πορείας-Ικανοποίηση για τη συνεργασία με τον Γιώργο Τσιλιμιδό

Εφαλτήριο μιας καινούριας πορείας

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη μεγάλη ικανοποίηση μας, για την απόφαση του πρώην Δημάρχου Αργοστολίου Γιώργου Τσιλιμιδού να αποδεχτεί την πρόταση μας για συνεργασία και να συμμετάσχει στον συνδυασμό μας στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

Το γεγονός αυτό μας δίνει δύναμη και ενισχύει τη βεβαιότητά μας πως θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συμπολιτών μας για νέα αρχή και αλλαγή πλεύσης στο νέο Δήμο Αργοστολίου- Λειβαθούς- Ελειού Πρόννων και Ομαλών, όπως καθορίστηκε με τη νέα χωροταξία.

Είναι γνωστή η ακεραιότητα και το έργο του Γιώργου Τσιλιμιδού από τη μακρά θητεία του τόσο ως Αντιδήμαρχος και Δήμαρχος του τέως Δήμου Αργοστολίου αλλά και ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην ΠΙΝ.

Αναλαμβάνουμε μαζί το καθήκον να επαναφέρουμε την ομαλότητα στην καθημερινότητά μας, της υλοποίησης σχεδιασμών που αγνοήθηκαν, της ανάταξης έργων που «κακοποιήθηκαν», αλλά και της δημιουργίας μιας νέας αναπτυξιακής πορείας. Να αναδείξουμε εκ νέου το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, να επανασχεδιάσουμε την πολιτιστική του παραγωγή.

Τόσο στην Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου, όσο και στις Δ.Ε. Ελειού Πρόννων και Λειβαθούς, που και εκεί αποκόπηκαν προσπάθειες και σχεδιασμοί ικανών πρώην Δημάρχων.

Μαζί με τον Γιώργο Τσιλιμιδό, μια αξιόλογη και αξιόμαχη ομάδα συνεργατών, που σύντομα θα γίνει γνωστή, θα αποτελέσει το εφαλτήριο μιας καινούργιας πορείας.

Με εκτίμηση

Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις