Θετική η απήχηση της εβδομάδας Επτανησιακής κουζίνας και γεύσεων στη Βιέννη

Η θετική απήχηση της εβδομάδας Επτανησιακής  κουζίνας και γεύσεων που πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο του ΟΗΕ στη Βιέννη από 11 έως 15 Φεβρουαρίου συνεχίζει να απασχολεί ακόμα τον Αυστριακό τύπο, αλλά και άλλους σοβαρούς παράγοντες.

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Griecheland Zeitung” (σελ. 12), γίνεται σχετική αναφορά της εκδήλωσης από τον (πολύ γνωστό στην Αυστρία)   δημοσιογράφο κ. Heine Gstrein.

Η εφημερίδα αυτή, έχει αρκετές δεκάδες κυκλοφορία φύλλων, αλλά διαβάζεται και από το διαδίκτυο από τους απανταχού Γερμανόφωνους.

Ως γνωστόν, η ως άνω εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  με το Γραφείο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βιέννη και την εταιρεία “Eurest Austrian”.

Συνημμένα παραθέτουμε το παραπάνω φύλλο της εφημερίδας.

GZ667

                                                                                     Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                                      ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

                                                                                      ΣΠΥΡΟΣ     ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις