«Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στις εκθέσεις Detrop και Οινόραμα»

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα και της προβολής των εκλεκτών προϊόντων της Ιόνιας Γης, συμμετείχε στην έκθεση «Detrop- Oenos» (02-04 Μαρτίου 2019, Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης), όπου εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και Εξωστρέφειας, Ιωάννη Φοντάνα, και στην έκθεση «Οινόραμα» (02-04 Μαρτίου 2019, Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών), όπου εκπροσωπήθηκε από το Διευθυντή του Γραφείου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γεράσιμο Παναγιωτάτο – Τζάκη.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και στις δύο εκθέσεις, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων παρουσίασε και προώθησε, με την αποφασιστική συμμετοχή των παραγωγών, τα προϊόντα της Ιόνιας Γης, με στόχο τη γνωριμία των επισκεπτών με επτανησιακές γεύσεις και αρώματα.

Το «δίδυμο» των Detrop-Oenos συγκέντρωσε φέτος 700 άμεσους και έμμεσους εκθέτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ πάνω από 350 ήταν οι εκθέτες στην ειδική έκθεση Οινόραμα.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τους επαγγελματίες και το κοινό του χώρου τροφίμων και ποτών είναι στην Έκθεση Food Expo 2019 που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo (πλησίον Διεθνούς Αερολιμένος Αθηνών) από 16 έως 18 Μαρτίου 2019.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις