Ε.Α.Σ. : Πληρώθηκαν οι Συνδεδεμένες Επιδοτήσεις

Ε.Α.Σ. : Πληρώθηκαν οι Συνδεδεμένες Επιδοτήσεις

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθορίστηκε το ύψος των Συνδεδεμένων με την παραγωγή Ενισχύσεων και ως εκ τούτου πιστώθηκαν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων ντόπιων Παραγωγών οι οποίοι πληρούν τους όρους επιλεξιμότητας κάθε μέτρου.

Ειδικότερα οι Συνδεδεμένες Επιδοτήσεις αφορούν τα πρωτεϊνούχα καρποδοτικά ψυχανθή (81,90€/εκτάριο) και τα σανοδοτικά ψυχανθή (131,69€/εκτάριο), το σκληρό σιτάρι (75,98€/εκτάριο), τα σπαράγγια (567,30€/εκτάριο), τα μήλα (470€/εκτάριο), τους καρπούς με κέλυφος (107€/εκτάριο) και τα όσπρια για ανθρώπινη κατανάλωση (145,75€/εκτάριο).

Υπενθυμίζεται ότι παρέχεται η δυνατότητα προσωποποιημένης πληροφόρησης των δικαιούχων στον σύνδεσμο https://iris.gov.gr/ με χρήση των κωδικών πρόσβασης στο Πληροφοριακό Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών (taxisnet).

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι ΘιακοΚεφαλλονίτες Παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων που λειτουργούν καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στο κτιριακό συγκρότημα της ΕΝΩΣΗΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις