Δικαιωμένοι οι αδελφοί Βανδώρου

Είναι γεγονός ότι ο δημοτικός σύμβουλος Παναγής Βανδώρος και ο αδελφός του και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νυφίου Σπύρος Βανδώρος είναι τα πρόσωπα που “μπήκαν μπροστά”, χωρίς να υπολογίσουν το όποιο κόστος, προκειμένου η περιοχή τους, δηλαδή η Θηνιά, να εξακολουθεί να ανήκει στον φυσικό, πολιτικό, κοινωνικό και διοικητικό της χώρο.

Τώρα λοιπόν που ο αγώνας του δικαιώθηκε και η Θηνιά παρέμεινε αναπόσπαστο τμήμα του Δήμου Αργοστολίου, όπως ακριβώς ήταν η επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων, οι αδελφοί Βανδώρου νοιώθουν ότι άξιζε τον κόπο η μεγάλη μάχη που έδωσαν κάτι που το εισπράττουν καθημερινά από την επαφή που έχουν με τους φίλους και τους συγχωριανούς τους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις