Με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος

Ο γνωστός συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος, αποφάσισε να κατεβεί στις δημοτικές εκλογές, στον πρώτο δήμο της χώρας μαζί με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη. Οι πληροφορίες λένε, ότι πριν λίγες μέρες έγινε η συνάντηση των δυο, στα γραφεία του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» και έκλεισε η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, κάτι που είχε αποκαλύψει πρώτο το ekefalonia.gr.

Την Τρίτη το βράδυ ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, κάλεσε φίλους του δημοσιογράφους , για να τους ανακοινώσει την πρόθεση του, να κατέβει με τον κ. Μπακογιάννη στο δήμο της Αθήνας αλλά και να ακούσει από τους ίδιους πως βλέπουν σήμερα την πρωτεύουσα, τα προβλήματα της αλλά και τις δυνατότητες της, ως μια ευρωπαϊκή μεγαλούπολη. Ο ίδιος λέει πως ο δεσμός του με την Αθήνα είναι ισχυρός,  γιατί αφ’ ότου έφυγε ως φοιτητής, από την Κεφαλονιά, η μόνη πόλη που έμεινε, που γύρισε τις γειτονιές της και εισέπραξε τα καλά και τα άσχημα της είναι η Αθήνα. 

Η εκδήλωση έγινε με  μεγάλη επιτυχία στο γνωστό πολιτικοδημοσιογραφικό στέκι  της «Μαντζάρου 3» με παρουσία δημοσιογράφων από κανάλια, sites, ραδιόφωνα και εφημερίδες που ευχήθηκαν στον Ανδρέα καλή επιτυχία σ ένα  δρόμο που είναι από την άλλη μεριά της δημοσιογραφίας. Ανάμεσα στους καλούς του φίλους διακρίναμε από την Κεφαλονιά τον Χαράλαμπο Λυκούδη (υποψήφιος εκ νέου με τη ΝΔ για τη μονοεδρική), τον δικό μας Παναγή Φωκά, τον Ιθακήσιο επιχειρηματία Γιάννη Μαρτάτο, καθώς και τη συμπατριώτισσα μας δημοσιογράφο Άντζυ Σταθάτου.

Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, είναι γνωστός από την τηλεόραση, καθώς έχει  δουλέψει σχεδόν σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας- ANTENNA, STAR, ALTER, MEGA – κυρίως ως προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ και σχολιαστής ενώ έχει μετάσχει στα  DEBATES  με τους πολιτικούς αρχηγούς των ευρωεκλογών και των εκλογών του 2009!

Καλή επιτυχία Ανδρέα, είμαστε σίγουροι ότι οι Κεφαλλονίτες της Αθήνας θα σε στηρίξουν!

ekefalonia.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις