4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ανδρεάς Τραυλού – Μεσσάρη: Πάλι για το …parking

ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ… PARKING

Από το νοσοκομείο Κεφαλονιάς έγινε γνωστό ότι σ’ αυτό ανήκει ο χώρος του παλιού παιδικού Νοσοκομείου, οπότε και θα αποφασισθεί «αρμοδίως» αν θα δοθεί σχετική άδεια για… parking στο Δήμο Κεφαλονιάς.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το Νοσοκομείο μας, προσφέρει συνεχώς, ακόμα και σε περιόδους τουριστικής αιχμής, ιατρική φροντίδα, υγειονομική περίθαλψη και προστασία σε όποιον τη χρειάζεται κατά τον αποτελεσματικότερο τρόπο, παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες της αχάριστης εποχής μας.

Ίσως επομένως να υπάρχει μια κάποια ελπίδα ο χώρος να μη μετατραπεί σε κάμινο ασφυξίας. Σε παρατήρηση φίλων – περιοίκων ότι φοβούνται μήπως τυχόν, τελικά, θεωρηθούν στην υπόθεση του parking, απλά, σαν «παράπλευρες απώλειες…», προσωπικά δεν θέλω να σκεφτώ πως κάτι τέτοιο πιθανόν να έδινε την εντύπωση ότι το νοσοκομείο μας αντιστρατεύεται την αποστολή του.

Και δεν το σκέφτομαι.

Ανδρεάς Τραυλού – Μεσσάρη

Συγγραφέας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις