27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Τα Κλασικά Οχήματα Κεφαλονιάς έκοψαν την πίτα για το καλό του 2019!!

Τα Κλασικά Οχήματα Κεφαλονιάς έκοψαν την πίτα για το καλό του 2019!! Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος!! Ούτε στην Κούβα δεν έχει τόσες “κούκλες” μαζεμένες!! Συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετοχές!!
Όπως πολύ σωστά λέει και ο φίλος μας Μάκης Ξένος, “πρέπει να επιβραβεύεται η προσπάθεια όλων αυτών που χαλούν χρήματα και χρόνο για να διατηρούν αυτούς τους θησαυρούς. Το ελάχιστο που μπορεί να γίνει είναι να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες που είναι και φυσικά διαφήμιση για το νησί.”
Μετά από καιρό, είχαμε την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε, μιας και ο νόμος της ακινησίας, δεν μας επιτρέπει να τα θαυμάζουμε τόσο συχνά πλέον. Να ‘μαστε καλά του χρόνου να ξανακόψουμε την πίτα μας… χωρίς δεσμεύσεις ακινησίας!!
Ευχαριστούμε τη Λέσχη Αερόψυκτων vw Κεφαλονιάς που μεσολάβησε για να έχουμε την άδεια συμμετοχής.
Ευχαριστούμε την Τροχαία Αργοστολίου η οποία μας βοήθησε με την παρουσία της.
Ευχαριστούμε το Bass Cafe για την φιλοξενία.
Επόμενο ραντεβού με τα κλασικά οχήματα την Πρωτομαγιά, στην πανέμορφη Άσσο!!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις