Πριν το Πάσχα θα παραδοθούν τα 4 μεγάλα έργα στο Αργοστόλι (εικόνες)

Όπως δείχνουν οι σημερινές αεροφωτογραφίες που δημοσιευτήκαν από τον Γιώργο Παπαϊωάννου, το έργο της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της Κυανής Ακτής φαίνεται ότι θα παραδοθεί πριν από τους προβλεπόμενους συμβατικούς χρόνους και βεβαίως πριν το Πάσχα.

Το έργο, όπως δείχνουν οι εντυπωσιακές εικόνες, είναι σε πιο προχωρημένη φάση σε σχέση με τις υπόλοιπες αναπλάσεις της πόλης και τούτο γιατί η δημοτική αρχή θέλει να προλάβει οπωσδήποτε η περιοχή να είναι έτοιμη πριν την έλευση του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στο νησί μας.

Ένας στόχος φιλόδοξος, που μετατρέπεται και αυτός σε μεγάλο στοίχημα για τη δημοτική αρχή είναι το έργο του νέου εργοστασίου νερού. Η πρόσφατη εξαγγελία του αντιδημάρχου τεχνικών έργων Διονύση Λυκούδη ότι θα λειτουργήσει στις 15 Μαρτίου το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού της πόλης δεν αφήνει πολλά περιθώρια διάψευσης.

Απομένουν λίγες μόνο ημέρες που οι Αργοστολιώτες θα πίνουν, για πρώτη στη ιστορία, καθαρό νερό από τις βρύσες τους.

ekefalonia.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις