27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Αλ. Παρίσης: Καμία αντιπαράθεση με τον υπ. Εσωτερικών για το σπάσιμο του Δήμου Κεφαλονιάς-Υπάρχει άψογη συνεργασία

Σε σχέση με δημοσιεύματα που φέρουν τον Δήμο Κεφαλλονιάς σε σύγκρουση και αντιπαράθεση με τον Υπουργό Εσωτερικών, σχετικά με τον σχεδιασμό που αφορά τη δημιουργία περισσότερων του ενός Δήμου στο νησί μας, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κάνει γνωστά τα εξής:

  • Καμία αντιπαράθεση δεν υπάρχει, αντιθέτως βρισκόμαστε σε επαφή και άψογη συνεργασία με τον Υπουργό και απόδειξη τούτου αποτελεί το γεγονός ότι είναι σεβαστό το αίτημα του Δήμου μας προκειμένου να μην διαιρεθεί η Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου έτσι όπως αυτή υφίσταται έως σήμερα.
  • Πέραν των ανωτέρω ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς διατηρεί άψογη προσωπική σχέση με τον Υπουργό κ Αλέξη Χαρίτση με στόχο την προαγωγή ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο μας.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις