Διάψευση Ρόδης Κράτσα για τις δηλώσεις του κ. Γαλιατσάτου για την επένδυση της Οξυάς

Δήλωση Ρόδης Κράτσα στις δηλώσεις Γαλιατσάτου

Θα συνιστούσα στον εκπρόσωπο του καταρρέοντος κύριου Τσίπρα να δει – αν δε βαριέται – το βίντεο της εκδήλωσης μου και να μη σπεύδει να κάνει δηλώσεις με τέτοια επιπολαιότητα αποδεικνύοντας άλλωστε τον πανικό του.

Ουδέποτε δήλωσα οτιδήποτε για την Οξυά πολύ δε περισσότερο γιατί τα δεδομένα της συγκεκριμένης επένδυσης είναι γνωστά. Άλλες μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες θα έπρεπε να προσπαθεί να προσελκύσει ο κύριος Γαλιατσάτος.

Όσο για τους «ολίγιστους κομματικούς», που εκείνος «είδε» στην πολυπληθή συγκέντρωσή μου, περιγράφει προφανώς στη δική του εκδήλωση στον ίδιο χώρο.

Εξάλλου η υποψηφιότητά μου, τα πιστεύω μου και η πορεία μου απευθύνονται σε όλη την κοινωνία.

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου
Υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων ΝήσωνΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις