“Ανάψανε τα αίματα”: Ξαφνική κόντρα Σαμούρη με Αλούπη

“Μύρισαν” εκλογές και ήδη  δύο εκπρόσωποι της Κεφαλονιάς του μόχθου διασταυρώνουν τα ξίφη τους καθότι πρόκειται να διεκδικήσουν την ψήφο κυρίως των μη προνομιούχων του εκλογικού σώματος του νησιού μας.

Από τη μία πλευρά τη μάχη στα λαϊκά στρώματα θα τη δώσει ο Σπύρος Σαμούρης με την παράταξη Μιχαλάτου ενώ η παρούσα Δημοτική Αρχή ποντάρει στον τοπικό σύμβουλο Αργοστολίου Αλέκο Γαβριελάτο (Αλούπης) ο οποίος κυριαρχεί πολιτικά στο χώρο των σκληρά εργαζόμενων.

Με μία λοιπόν επιθετική ανάρτηση στο facebook ο Αλέκος Γαβριελάτος έδωσε το σύνθημα για μετωπική αντιπαράθεση με τους παράγοντες του παλιού και διαλυμένου τοπικού ΠΑΣΟΚ που βρίσκουν καταφύγιο στο Μιχαλάτο, που τους μαζεύει στην λογική “μάζευε και ας είναι ρώγες”.

Ας δούμε όμως τι έγραψε ο Αλέκος Γαβριελάτος στη σελίδα του στο fb:

“ΣΑΜΟΥΡΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2002. ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΤΟ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΠΙΑ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΜΟΥΡΗΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ 2002 ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΟΥΡΗ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ. . ΕΠΕΙΔΉ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ (23 ΜΕ 19 ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ) ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ. ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ Ο ΠΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΤΣΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ. ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΘΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ.”