Ο ΑΓΣ Επτανήσων συμμετέχει στον διεθνή αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής «1ο ERKYNA CUP» στη Λειβαδιά

Σήμερα το πρωί αναχώρησαν οι αθλήτριες του Α.Γ.Σ. ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ, Μαριέτα Τοπολλάι και Μαριλένα Τριάντου, μαζί με την προπονήτριά τους Μποζένα Μπαρτκόβσκα για τη Λειβαδιά, όπου θα συμμετάσχουν στον Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής «1ο ERKYNA CUP». H διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λειβαδιάς από 25-27/1/2019 και θα λάβουν μέρος συνολικά 350 αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι αθλήτριες του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ θα αγωνιστούν το Σάββατο και την Κυριακή. Πιο συγκεκριμένα, η Μαριλένα Τριάντου θα αγωνιστεί τo Σάββατο στο σχοινάκι και την Κυριακή στην μπάλα, στην κατηγορία PreJuniors A Level ,ενώ η Μαριέτα Τοπολλάι θα αγωνιστεί το Σάββατο στο σχοινάκι και στην μπάλα και την Κυριακή στις κορίνες, στην κατηγορία Juniors.

Είναι ο πρώτος αγώνας της σεζόν για τα κορίτσια και ευελπιστούμε να έχουν και φέτος μια εξαιρετική πορεία.

Καλή Επιτυχία!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις