Ευχαριστήριο από το Εργαστήριο Κεφαλονίτικων Γλυκισμάτων “Μάντολα”

Τα κεφαλονίτικα παραδοσιακά προϊόντα έχουν αποκτήσει εδώ και πολλά χρόνια σήμα κατατεθέν και αναγνωρίζονται σχεδόν παντού στην Ελλάδα. Η ρομπόλα, το μέλι, το τυρί, το λάδι και αυτά που παράγουμε εμείς (μάντολες, παστέλια, μαντολάτα, παστοκύδωνα κ.α.) είναι ότι πιο… κεφαλονίτικο υπάρχει.

Φέτος μας δόθηκε η δυνατότητα να εκθέσουμε και να προωθήσουμε τα προϊόντα μας σε δύο Εκθέσεις στην Ευρώπη, στην Βαρσοβία της Πολωνίας και στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και προσωπικά τον Περιφερειάρχη, Θόδωρο Γαλιατσάτο, αλλά και το Επιμελητήριό μας και τον πρόεδρό του, Σταύρο Σπαθή, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να μετέχουμε (εντελώς ανέξοδα) στις παραπάνω Εκθέσεις.

Έγινε η αρχή και ευελπιστούμε ότι με την στήριξη της Περιφέρειας και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου θα δώσουμε το παρών και σε άλλες Εκθέσεις. Τα προϊόντα του τόπου μας, ανεξάρτητα τον παραγωγό, πρέπει να βγουν στην Ευρώπη, είναι ότι καλύτερο για το νησί μας.

ΜΑΝΤΟΛΑ ( εργαστήριο κεφαλονίτικων γλυκίσματων)
ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις