Πρωτοχρονιάτικη δοξολογία και κοπή πίτας στη Σάμη

Πραγματοποιήθηκε το πρωί η δοξολογία για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Σάμη, συλλειτουργούντων του αρχιμανδρίτη Παΐσιου Παράσχη και των συγχωριανών μας πατέρων Σπυρίδωνα και Κωνσταντίνου Φλαμιάτου.

Στο πρωτοχρονιάτικο κήρυγμά του ο αρχιμανδρίτης έκανε αναφορά στην ανάγκη να εστιάσουμε στην πνευματική μας καλλιέργεια και στην επαφή μας με το Θεό και να μην μας απασχολούν τα υλικά αγαθά που απλώς μας χαρίζουν μια πρόσκαιρη και επίπλαστη απόλαυση.

Ακολούθησαν τα κάλαντα που έψαλαν τα παιδιά του κατηχητικού και η κοπή της πίτας, με τους πιστούς και τους κληρικούς να ανταλλάσουν ευχές για καλή χρονιά με υγεία και προκοπή για όλους!

 Πηγή: www.poulatakefalonias.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις