27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Διεθνής Διάκριση για τη Γέφυρα De Bosset

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας στον «ενεργό Συμπολίτη» μας, ο οποίος επιθυμεί την ανωνυμία του, γεγονός που σεβόμαστε, για τις στοχευμένες ενέργειές του, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, την Υπηρεσία Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς και μετά από χρόνιες έρευνες ως προς τη μοναδικότητα του ιστορικού Μνημείου , ενημερώνουμε ότι η Γέφυρα De Bosset αποτελεί, αποδεδειγμένα πλέον, τη μακρύτερη λιθόκτιστη Γέφυρα στον κόσμο, που διαπερνά θάλασσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Official World Record, επιβεβαιώθηκε η μοναδικότητα του Μνημείου με την έκδοση ανάλογου Πιστοποιητικού, το οποίο και επισυνάπτεται στο Δελτίο Τύπου.

Είναι βέβαιο ότι «ΚΑΙ» αυτό το στοιχείο θα συμβάλει αποτελεσματικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της επισκεψιμότητας στη Γέφυρα De Bosset, αφού θα ενημερωθούν σχετικά όλες οι Εταιρείες Κρουαζιεροπλοίων, το Τουριστικό site προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς, οι Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού και όλα τα Τουριστικά Πρακτορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ευάγγελος Κεκάτος

Α/Δήμαρχος Τουρισμού

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις