ΚΕΔΗΚΕ: Ο Πολιτισμός μας ταξιδεύει στα Ιόνια Νησιά

Η Παιδική Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στην Λευκάδα

Η Παιδική Χορωδία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με μαέστρο τον Άγγελο Μουρελάτο θα εκπροσωπήσει την Κεφαλονιά στο 4ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίου, που θα πραγματοποιηθεί στην Λευκάδα από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Παιδικές χορωδίες από την Ιθάκη, την Κέρκυρα, τους Παξούς, τη Λευκάδα, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο θα ενώσουν τις φωνές τους για να προσφέρουν μία μοναδική μουσική βραδιά, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 8μ.μ. στο κηποθέατρο Άγγελος Σικελιανός.

Η Φιλαρμονική «Διονύσιος Λαυράγκας» στους Εορτασμούς για τα 447 Χρόνια Ιστορικής Μνήμης από την Ναυμαχία της Ναυπάκτου στη Ζάκυνθο.

Η Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη,  εκπροσωπώντας το Δήμο Κεφαλονιάς, θα λαμπρύνει με την παρουσία της τον επετειακό εορτασμό της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου 1571 (του Ιονίου) μετά από επίσημη πρόσκληση του Δήμου Ζακύνθου και του «ΜΙΛΑΝΕΙΟΥ» Ναυτικού Μουσείου.

Συγκεκριμένα, το   Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:00πμ, η Φιλαρμονική μας θα ακολουθήσει την  πανηγυρική παρέλαση Φιλαρμονικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί δέηση-κατάθεση  στεφάνων στη Στήλη Ναυμάχων,   επίσκεψη στην Ιστορική έδρα Μπόχαλης, το Λόφο του Στράνη και ξενάγηση  στο «ΜΙΛΑΝΕΙΟ» Μουσείο. Το βράδυ στο Porto (παλαιό λιμάνι) στις 8:00μμ,  θα πραγματοποιηθούν τα «ΕΠΙΝΙΚΙΑ», ένα θαλάσσιο δρώμενο, όπου θα ολοκληρωθούν  με τον Ύμνο Ιονίων Ναυμάχων και την ανάκρουση Εθνικού Ύμνου και στις 9.00μμ θα πραγματοποιηθεί συναυλία των Φιλαρμονικών της Δημοτικής Ενότητας Ζακύνθου και της Φιλαρμονικής Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας», στο Αμφιθεατράκι της πλατείας Σολωμού.

 

  Με εκτίμηση

   Ο Πρόεδρος  Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

  Άγγελος  Δ. Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις