Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Σερβίας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Σερβίας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Ματσούκας, υποδέχθηκε σήμερα (26-09-2018), το απόγευμα, τον Πρέσβη της Σερβίας στην Ελλάδα, κ. Ντούσαν Σπασόγεβιτς, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που έγινε με αφορμή και τις καθιερωμένες εκδηλώσεις μνήμης για τους Σέρβους, που έχασαν τη ζωή τους στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατά την διάρκεια της παραμονής του Σερβικού Στρατού στην Κέρκυρα, την περίοδο 1916 –1918,  συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν την διαμονή των υπηκόων Σερβίας στα Ιόνια Νησιά, κυρίως κατά την θερινή περίοδο στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων.

Τον Πρέσβη της Σερβίας συνόδευαν στενοί του συνεργάτες καθώς και ο επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κέρκυρα, κ. Σπύρος Μάστορας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις