Κίνηση Πολιτών Σάμης: Καταδικάζουμε τις πρωτοφανείς ενέργειες καταστροφής των μνημείων του Δ.Σ.Ε

 ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ !!!

Καταδικάζουμε τις πρωτοφανείς  ενέργειες καταστροφής που έγιναν τελευταία σε μνημεία των αγώνων του Δ.Σ.Ε. και εθνικής αντίστασης στις περιοχές του Αγίου Ελευθερίου στον Αίνο και στα Βαλσαμάτα, οι οποίες αποτελούν συνέχεια της βεβήλωσης του τάφου του αγωνιστή Γεράσιμου Γρηγοράτου –ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΥ-στα Ζερβάτα. Καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του Κ.Κ.Ε.

Καταγγέλλουμε επίσης την τακτική του παγκόσμιου κεφαλαίου της επίκλησης των φασιστοειδών με σκοπό τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής, των λαϊκών κινημάτων για δημοκρατία και αξιοπρέπεια  και τη δουλοποίηση των λαών προς όφελος της ολιγαρχίας του πλούτου!

Αυτήν την πραγματικότητα καλείται να αντιμετωπίσει ο εργαζόμενος , ο άνθρωπος της παραγωγής , ο νέος και η νέα σε κάθε σημείο της γης και σ’αυτήν πρέπει να αντισταθούμε πυκνώνοντας τις γραμμές μας όλοι οι άνθρωποι δημιουργώντας ένα τείχος από δημοκρατικές αξίες και ιδεώδη που θα οχυρώσει τις προσπάθειές μας για καλύτερη ΠΟΛΙΤΕΙΑ για καλύτερο κόσμο.

ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΣΑΜΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις