Εκδήλωση του ΤΕΙ και ΤΕΕ με θέμα την σεισμική επικινδυνότητα την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

αξιότιμοι (-ες) κύριοι (-ες)

σας ανακοινώνουμε ότι οι Εταίροι της Ελληνο-Γαλλικής επιστημονικής Κοινοπραξίας του Ερευνητικού Έργου SINAPS@ – ARGONET,  διοργανώνουν μαζί με το ΤΕΕ και το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ενημερωτική Εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 18:00μμ-20:00μμ, στις εγκαταστάσεις του ΑΤΕΙ Αργοστολίου (αμφιθέατρο Γ. Αρσένης).

Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιασθούν αποτελέσματα Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Έργων που εκπονήθηκαν πρόσφατα στην Κεφαλονιά σε θέματα εκτίμησης σεισμικής επικινδυνότητας & μείωσης του σεισμικού κινδύνου καθώς και η τεχνολογική υποδομή ARGONET (ειδικό δίκτυο σεισμογράφων/επιταχυνσιογράφων) που αναπτύχθηκε και λειτουργεί μόνιμα στην περιοχή του Κουτάβου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης:

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Ινστιτούτο Τεχνικής Σεισμολογίας & Αντισεισμικών Κατασκευών (ΙΤΣΑΚ-ΟΑΣΠ)

ΤΕΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις