Ο «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων

Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Ευχαριστήρια επιστολή

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» και το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. για την πρωτοβουλία της οργάνωσης φιλανθρωπικής μουσικής εκδήλωσης, τη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος», τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στην Ένωση «ΥΠΕΡΙΩΝ».

Επίσης, ευχαριστούν τους μουσικούς:

Τραγούδι: Μελίσσα Μαρκαντωνάτου, πιάνο: Γιάννης Αδαμόπουλος, Μπουζούκι: Θεόφιλος Χαρίτος, Κιθάρα: Λευτέρης Μαρκαντωνάτος που συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Όσοι βρεθήκαμε εκεί (δυστυχώς λίγοι) περάσαμε μια αξέχαστη μουσική βραδιά. Οι μουσικοί ήταν υπέροχοι και το πρόγραμμα ποιοτικό, έτσι όπως ταιριάζει στη μουσική κουλτούρα του τόπου μας. Ευχόμαστε σε επόμενη εκδήλωση στο Αργοστόλι η προσέλευση να είναι μεγαλύτερη.

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις