Η ΚΕΔΗΚΕ συγχαίρει τον Β. Κεκάτο και τον Μ. Σκλαβουνάκη για τις διακρίσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Δράμας

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλλονιάς, συγχαίρουν τους Συμπατριώτες μας Κεφαλλονίτες Σκηνοθέτες Κινηματογραφιστές για την Βράβευση και τις διακρίσεις τους στο Φεστιβάλ Κινηματογραφικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2018.

Πρόκειται για τον Βασίλη Κεκάτο για την ταινία του «Η Σιγή των Ψαριών όταν Πεθαίνουν» που απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας νοτιοανατολικής  Ευρώπης στο Διεθνές Τμήμα του Φεστιβάλ, καθώς και για τα ειδικά βραβεία (εύφημες μνείες) που απονεμήθηκαν από την Επιτροπή στην ταινία του κ. Κεκάτου και στην ταινία του κ. Μαρίνου Σκλαβουνάκη για την ταινία του «Όλα για Όλα». 

Ευχόμαστε και στους δύο Συμπολίτες μας, πολλές διακρίσεις και καλή δημιουργική συνέχεια.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις