23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Γιώργος Μεσσάρης: Όταν η αναισθησία είναι απύθμενη!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ!

Σκηνή απείρου κάλλους και απύθμενης αναισθησίας!

Στην παραλιακή οδό του Αργοστολίου εντόπισα αυτοκίνητο του Δήμου Κεφαλλονιάς, ο οδηγός του οποίου είχε κάνει όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις παραβάσεις ταυτόχρονα!

Είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο πάνω σε διάβαση πεζών, σε γωνία που υπάρχει η απαγορευτική κίτρινη γραμμή και μπροστά από ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες!

Ο δημόσιος αυτός λειτουργός της ασυδοσίας είχε γράψει κάθε νόμο στα παλιά του τα υποδήματα. Αλλά είπαμε. Στην Ελλάδα οι δημόσιοι λειτουργοί δεν είναι φημισμένοι για την υπακοή στους νόμους. Πιστεύουν ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο και ο τσαμπουκάς τους είναι άμετρος!

Είναι νωρίς να απαντήσει κανείς στο ερώτημα “πώς θα πάει μπροστά αυτή η χώρα;” Το επείγον ερώτημα είναι “πότε θα σταματήσει να πηγαίνει με την όπισθεν;”

Σημείωση: Στη διάθεση κάθε αρμόδιου (αν μπορεί να βρεθεί, βέβαια, κάποιος αρμόδιος) ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Γιώργος Μεσσάρης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις