Με το δεξί οι Έφηβοι του ΑΣΚ, επιβλητική νίκη στον Πύργο….109-32 !!!

Με μια εξαιρετική εμφάνιση οι έφηβοι του Α.Σ.Κεφαλονιά επιβλήθηκαν με σκορ 32-109 (!!) του Ίφιτου στον Πύργο,στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για αυτό προήλθε αυτή η μεγάλη σε έκταση νίκη.Ο coach Δoύλιας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, ώστε όλοι να αποκτήσουν εμπειρίες για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.Την αποστολή στον Πύργο συνόδευσε ο έφορος Γιώργος Γκαβός.
Επόμενη υποχρέωση για το εφηβικό την άλλη Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιονίκη.
Η εξέλιξη ανά δεκάλεπτο:5-36, 13-51, 22-78. 32-109.
Οι πόντοι: Α.Σ.Κεφαλονιά (Μανώλης Δούλιας) Μανίκας 27(5), Κουράκος 21, Γκαβός 16 (2), Χριστοφοράτος 19, Αναγνωστάκης 12, Ρουχωτάς 7, Σφαέλος 2, Δαναλάτος 3, Μπάρυ 2, Γασπαρινάτος.

Εμμανουήλ Δούλιας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις