30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Ξεκίνησαν τα μαθήματα χορού στη σχολή χορού Γαλιατσάτου Όλγα (βίντεο)

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν τα μαθήματα για το διδακτικό έτος 2018-2019. Τα τμήματα έχουν ήδη διαμορφωθεί.

Αναλυτικά τα είδη χορού που διδάσκονται στην σχολή είναι:

Κλασικό μπαλέτο, Σύγχρονος/Μοντέρνος χορός, Jazz (όλα τα στιλ), Μουσικοκινητική αγωγή/Ρυθμική αγωγή-προπαιδεία για προνήπια και νήπια, Μαζορέτες/Cheerleading, Latin, Αργεντίνικο Ταγκό, Ballroom Ευρωπαϊκοί χοροί, παιδικός εναέριος χορός σε στεφάνι και στύλο.

Λειτουργούν τμήματα προνηπίων-νηπίων (από 3 ετών), παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων.

Τα μαθήματα διδάσκονται από Πτυχιούχους αναγνωρισμένους καθηγητές σε συνεργασία με την Ανώτερη Επαγγελματική σχολή χορού Α. Χατζιάρας σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με σωστό πάτωμα για την υγεία των μαθητών.

Η σχολή είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο Vaganova, αλλά και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας χορού IDO.

Οι εξετάσεις χορού ξεκινούν από το 5ο έτος ηλικίας των μαθητών. Επίσης για 1η φορά φέτος εξετάσεις χορού και για ενήλικες.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά Δευτέρα-Σάββατο 17:00-21:30.

Οδός Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 11 Αργοστόλι.

Τηλ. 6950569237

FB: Art-Style Dance

Δείτε το βίντεο από την τελευταία πολύ επιτυχημένη παράσταση της σχολής τον περασμένο Ιούλιο στο ανοιχτό θέατρο ‘Γεράσιμος Σκλάβος’ (Μπαστούνι).

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις