Εξαιρετικό video για την Κέρκυρα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, είχε επισκεφτεί την  Κέρκυρα, η Γερμανίδα δημοσιογράφος κ. Dagmar Rabbit τον περασμένο Ιούνιο.

Ένα από τα πρώτα αποτελέσματα της επίσκεψης αυτής, είναι το παρακάτω video, το οποίο μεταδόθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, στο κανάλι ‘ARD1Mediathek’ της Γερμανίας, σε εκπομπή τουριστικού περιεχομένου.

https://www.ardmediathek.de/ tv / service-reisen / Korfu-die- gr% C3% BCne-Insel- Griechenlands / hr-fernsehen / Video? BcastId = 3373068 & documentId = 55951738 

Θα ακολουθήσει κι άλλη μετάδοση στις 12 Οκτωβρίου και μεταξύ των άλλων θεμάτων, θα έχει αναφορά στην Κερκυραϊκή κουζίνα και την Κερκυραϊκή μπύρα.

Άλλη μια δημοσιογραφική αποστολή από τις πολυάριθμες της τελευταίας τετραετίας, με ελάχιστο έως και μηδαμινό κόστος, λόγω των προσφορών των επιχειρηματιών, που δύσκολα προσδιορίζεται το μέγεθος της μεγάλης αποδοτικότητας και του “αντίκτυπου”, στο πολυάριθμο κοινό της τηλεθέασης.

  Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις