Νερό στα Κηπούρια μετά από δεκαετίες με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη και σε συνεργασία της ΔΕΥΑΚ

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που έχει μετρήσει πολύ στη περιοχή της Παλικής ανέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δημήτριος.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης

Με τη δική του προσωπική πίεση και την οικονομική συνδρομή της Μητρόπολης Κεφαλληνίας αλλά και με την αμέριστη συνεργασία της ΔΕΥΑΚ η οποία ανέλαβε και ένα μεγάλο τμήμα των δαπανών (το συνολικό κόστος καταβλήθηκε από κοινού από τη Μητρόπολη και από τη ΔΕΥΑΚ) επεκτάθηκε η ύδρευση στη περιοχή του μοναστηριού των Κηπουραίων. Πλέον η ορεινή δυτική Παλική έχει νερό, κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε αδύνατο.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι όταν κλήρος και τοπική αυτοδιοίκηση συμβαδίζουν και συνεργάζονται αρμονικά, μόνο καλό μπορεί να προκύψει για το τόπο και τους πολίτες του.

Μακάρι τέτοιου είδους παρεμβάσεις να υπάρχουν και σε άλλες περιοχές του νησιού μας.

Η Ιερά Μονή Κηπουραίων

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις