2η στον Ορεινό Μαραθώνιο της Οίτης η Ανδριάννα Βασιλάτου

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ ΚΑΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Στον ορεινό μαραθώνιο Οίτης ( 43,2 χλμ. , 2900 μ. θετική υψομετρική διαφορά) που πραγματοποιήθηκε στην Υπάτη την Κυριακή 16/9/18, η Ανδριάννα Βασιλάτου κατέλαβε την 2η θέση στις γυναίκες με 6:37 –πίσω από την Μαρία Μάλαϊ που κατέλαβε την πρώτη θέση με 6:07!( Συμμετείχαν 146 δρομείς)

Η Ανδριάννα (που σημείωσε στην Οίτη τον ίδιο χρόνο με πέρυσι!) ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΦΕΤΕΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SKYRUNNERS SERIES από τη στιγμή που με δυο δεύτερες και δυο τρίτες θέσεις συγκεντρώνει 366 βαθμούς -με τις δυο «δεύτερες» και δυο «τρίτες» θέσεις που κατέλαβε στους τέσσαρις αγώνες που συμμετείχε-και καταλαμβάνει τουλάχιστον την Τρίτη θέση. Σημειωτέον ότι και η Μαρία Μάλαϊ με τους 411 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει είναι από τώρα πρωταθλήτρια για φέτος , ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στον τελευταίο αγώνα της Πάρνηθας!

Ευχαριστούμε θερμά τους φετινούς χρυσούς χορηγούς μας

ΜΥΘΟΣ + ESTIASIS και ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΌ Συνεταιρισμό ΡΟΜΠΟΛΑΣ

( και ελπίζουμε να τους έχουμε και του χρόνου!)

Καθώς και την ΈΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ PELAGOS… που μας πήγε και μας έφερε!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις