23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Επίσκεψη Γερμανίδας δημοσιογράφου σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων για τις Γερμανόφωνες Χώρες “Desire Abovebeyond”, πραγματοποιήθηκε στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη από 10 έως 14 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη της Γερμανίδας δημοσιογράφου κ. Ursula Wiegand.

Η κ. Wiegand, ασχολείται με θέματα τουριστικού ενδιαφέροντος και γράφει σε υψηλού κύρους εφημερίδες και περιοδικά της Γερμανίας, όπως Christlicher Digest, Forum, Bayerische Staatszeitung, κλπ. 

Ξεναγήθηκε στην Κεφαλονιά από τον Τμηματάρχη Π.Ε Κεφαλονιάς κ. Μηνά Κλαουδάτο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Γεράσιμο Τιμοθεάτο και στην Ιθάκη από την Τμηματάρχη της Περιφερειακής Ενότητας κ. Μαρία Ανδριανάτου και τον Έπαρχο κ. Σπύρο Τσιντήλα.

Οι προσφορές από τις τουριστικές επιχειρήσεις  και φορείς, όπως πάντα ήταν σημαντικές. 

Η Ένωση  Ξενοδόχων κάλυψε το αεροπορικό εισιτήριο Βερολίνο – Κεφαλονιά -Βερολίνο, η ακτοπλοϊκή εταιρεία “Ionion Pelagos” την μετάβαση προς και από την Ιθάκη, ο κ. Κουρκουμέλης Νίκος εστιατόριο “Πασπάλης” στη Σκάλα προσέφερε γεύμα, το ξενοδοχείο ‘’MIRABELL’’ τη φιλοξενία.

Το Μουσείο ‘’ΙΕΡΆΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ’’ και το Λαογραφικό Μουσείο προσέφεραν τις ξεναγήσεις σε αυτά.

Οι δημοσιεύσεις της κ. Wiegand, θα δώσουν μια ακόμα ουσιαστική ώθηση του τουριστικού ρεύματος από τις Γερμανόφωνες Χώρες στα νησιά μας.

Από αριστερά η δημοσιογράφος κ. Ursula Wiegand, ο Τμηματάρχης Π.Ε Κεφαλονιάς-Ιθάκης κ. Μηνάς Κλαουδάτος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς- Ιθάκης κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

Ξενάγηση της δημοσιογράφου κ. Ursula Wiegand στους αρχαιολογικούς χώρους της Ιθάκης από την Τμηματάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ιθάκης κ. Μαρία Ανδριανάτου.

  Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις