23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Τ.Σ. Γριζάτων: Να συγκληθεί άμεσα το δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα, λόγω της σπουδαιότητας, τις δομές υγείας στο νομό μας.

Τ.Σ. Γριζάτων: Να συγκληθεί άμεσα το δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα, λόγω της σπουδαιότητας και της κρισιμότητάς του, τις δομές υγείας στο νομό μας.

Την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη συνεδρίασε το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Γριζάτων και δεύτερο μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν τα προβλήματα που υπάρχουν στις δομές υγείας του νομού μας.

Ιδιαίτερα θορυβημένος ο πληθυσμός της περιοχής μας για τη συνέχεια του Κέντρου Υγείας Σάμης και ανήσυχος για την παροχή υπηρεσιών υγείας μας ώθησε στο να αποφασίσουμε:

Ενώνοντας τη φωνή μας με φορείς και επιτροπές πολιτών ζητάμε να συγκληθεί άμεσα το δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα, λόγω της σπουδαιότητας και της κρισιμότητάς του, τις δομές υγείας στο νομό μας (λειτουργία και παροχή υπηρεσιών).

Ελπίζοντας να αυξηθούν οι φωνές πίεσης προς τη δημοτική αρχή, αφού αποσαφηνίσει ποια μορφή υπηρεσιών υγείας υποστηρίζει για την Κεφαλλονίτισα και τον Κεφαλλονίτη και αφού καταλήξουμε ότι όλοι θέλουμε άρτια δημόσια και δωρεάν υγεία, να κινηθούμε διεκδικώντας προς την κεντρική εξουσία αυτό που δικαιούμαστε.

Πρέπει να αντιταχθούμε στην πολιτική που οδηγεί στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της Υγείας και να σταθούμε απέναντι στους όποιους υποστηρικτές της.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΓΑΛΕΤΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Τ.Κ. ΓΡΙΖΑΤΩΝ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις