ΤΚ Γριζάτων: Συγχαρητήρια στην συντοπίτισσά μας Γεωργία Δημάκη για την εισαγωγή της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συντοπίτες και συντοπίτισσες

Συνηθίζεται να αναδεικνύουμε και να επαινούμε τις προσπάθειες που συνοδεύονται με επιτυχίες των μαθητών που εισάγονται στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Με αυτή την αφορμή αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε την συντοπίτισσά μας στην καταγωγή, Γεωργία Δημάκη (εγγονή Θανάση και Γεωργίας Τζανετάτου), η οποία κατάφερε και πέτυχε, εκτός από την εισαγωγή της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προ τετραετίας στο τμήμα πληροφορικής με άριστη επίδοση (18.600 μον.), την αποφοίτησή της από αυτό επίσης με την άριστη επίδοση (9, 69/100) επιδεικνύοντας σταθερότητα και συνέπεια σε υψηλότατο επίπεδο.

Απόρροια αυτής της επιτυχίας της ήταν και η επιλογή της από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασσαχουσέτης (Μ.Ι.Τ.) για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Καθώς πλέον βρίσκεται στη Βοστόνη των Η.Π.Α. της ευχόμαστε καλή τύχη στο δρόμο που διάλεξε και την υψηλή γνώση που θα αποκτήσει να την αξιοποιήσει για να γίνει άριστος άνθρωπος.

Συγχαίρουμε επίσης την οικογένειά της και δηλώνουμε μαζί με αυτούς υπερήφανοι!

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΙΖΑΤΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις