Ιδιώτης αναλαμβάνει τη λειτουργία του ανακαινισμένου κυλικείου του Δραπάνου

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι μετά από πολλές προσπάθειες κατορθώσαμε μέσα στα πλαίσια του νοικοκυρέματος της εκκλησίας και του κοιμητηρίου Δραπάνου να νομιμοποιηθεί το κυλικείο που βρίσκεται στον χώρο αυτό, να το δημοπρατήσουμε και να αναδειχθεί ο ανάδοχος ο οποίος ανέλαβε από τον Σεπτέμβριο το ανακαινισμένο κυλικείο κάτι που προβάλει τον Δήμο μας, την εκκλησία μας αλλά εκπέμπει σεβασμό προς τους κατοίκους μας όπου εις το εξής θα υπάρχει ένας ευπρεπής χώρος εις τον οποίο μπορούν να εκτελέσουν τις υποχρεώσεις τους προσφέροντας καφέδες, νερό κλπ στους συμμετέχοντες στο πένθος .

Έτσι από εδώ και στο εξής ο ανάδοχος ιδιώτης είναι ο κ. Βασίλης Μοσχονάς στον οποίο θα απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6977620698.

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου βεβαίως θα συνεχίσει να επιβλέπει τη εύρυθμη λειτουργιά του χώρου.

Ευχαριστούμε τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, την Αντιδήμαρχο Οικονομικών υπηρεσιών κ. Σοφία Γαρμπή και την κ. Ελένη Μπενετάτου υπάλληλο τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου για την νομιμοποίηση του κτηρίου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο μας για την συμπαράσταση του.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ   ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις