Αφιέρωμα του “ΑΧΕΛΩΟΣ TV” και της εκπομπής “Ανοιχτές Σελίδες” στην Κεφαλονιά

Το ντοκιμαντέρ για την Κεφαλλονιά λόγω έκτακτης επικαιρότητας θα προβληθεί αντί για αύριο 19.30 την Παρασκευή 19.30 στην τηλεόραση του Αχελώου και στην τηλεόραση της Σύρου την Κυριακή 21.00.

ΑΧΕΛΩΟΣ TV  ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου θα προβληθεί αφιέρωμα στην Κεφαλλονιά.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τον κ Πατούλια Θεόδωρο Δ/ντή του ξενοδοχείου Μεντιτεραννέ τον καπετάνιο του FIORE FERY κ Κυριάκου Μουζάκη για την φετινή τουριστική κίνηση στο νησί  από τον εικαστικό και ποιητή κ Κώστα Ευαγγελάτο , από την εικαστικό και συγγραφέα κ Κική-Πολύμνια Πολλάτου Βαγγελάτου.


Ποίημα του κ Κώστα Ευαγγελάτου διαβάζει η αείμνηστη Ηθοποιός Βέρα Ζαβιτσιάνου και μιλάει για το έργο του ο εκπαιδευτικός και λογοτέχνης κ Ηλίας Τουμασάτος.

Επίσης θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για την Κεφαλλονιά και τους Άγιους Φανέντες πριν το ερχομό των Λειψάνων το 2007 σε παραγωγή του Δήμου Σάμης που ευγενώς παρεχωρήθη από τον σκηνοθέτη κ. Γιάννη Παπαδάτο.

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις