23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με τη μη ορθή τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας στο Ιταλικό Μνημείο

Το Επίτιμο Προξενικό Πρακτορείο της Ιταλίας στην Κεφαλονιά πληροφορήθηκε με πολύ μεγάλη λύπη και ιδιαίτερη απογοήτευση το θλιβερό γεγονός της λάθος τοποθέτησης της Ελληνικής Σημαίας στο Μνημείο των Ιταλών Πεσόντων και κινητοποιήθηκε πάραυτα προβαίνοντας στην άμεση αποκατάσταση  της Ελληνικής Σημαίας στην ορθή της θέση.

Με αφορμή το άκρως δυσάρεστο αυτό επεισόδιο, που συνέβη στο χώρο του Ιταλικού Μνημείου, ο οποίος δυστυχώς δεν φυλάσσεται, το Επίτιμο Προξενικό Πρακτορείο της Ιταλίας επιθυμεί να υπογραμμίσει με ιδιαίτερη έμφαση τον απόλυτο σεβασμό που τρέφει προς το Ελληνικό Κράτος και τα Επίσημα Σύμβολά του και να επιβεβαιώσει τα αισθήματα αδελφοσύνης προς τον ελληνικό λαό.

Η επίτιμη Πρόξενος της Ιταλίας στην Κεφαλονιά

Γκρατσιέλα Μικελέτη

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις