Πρόταση του Δημάρχου Ιθάκης αγοράς του «παλατιού του Τζανή» στο Σταυρό

Πρόταση του Δημάρχου Ιθάκης αγοράς του «παλατιού του Τζανή» στην πλατεία του Σταυρού με σκοπό να διαμορφωθεί για να λειτουργήσει ως Αρχαιολογικό Μουσείο.
Με την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού θα συναντηθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Διονύσης Στανίτσας για να συζητήσει τα τρέχοντα θέματα αλλά και σκέψεις της δημοτικής αρχής για το μελλοντικό σχεδιασμό του προγράμματος Πολιτισμού του Δήμου όπως το Θεατρικό Φεστιβάλ.
Στις προτάσεις που έχει ετοιμάσει η Δημοτική αρχή ξεχωρίζει και εκείνη της αγοράς του «παλατιού του Τζανή» στην πλατεία του Σταυρού με σκοπό να διαμορφωθεί για να λειτουργήσει ως Αρχαιολογικό Μουσείο.
Το συγκεκριμένο κτίριο με το χαρακτήρα του διατηρητέου μνημείου και της θέσης που κατέχει στην πλατεία του Σταυρού μπορεί να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της αναπτυξιακής πορείας όλης της Βόρειας Ιθάκης. Αυτό δηλώνει η Δημοτική Αρχή και η πορεία για την επιτυχία αυτού του στόχου ξεκινάει…

http://www.ithacanews.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις